Szerintetek nagyon lenèznek ezért a TO-n, vagy a tanárok?
Önköltseges távoktatáson tanulok az egyik egyetemen, vagyis nem kell bejárnom, csak vizsgára, ami elektronikus. Munka mellett csinálom.
Tudni kell hogy egyrészt nagyon fárasztó mentálisan/lelkileg a melóm illetve van olyan mentális problémám, amitől a memóriám az szörnyű lett az évek során.
Előfordult, hogy felvettem egy csomó tárgyat és egyet sem tudtam teljesíteni mert nem tudtam a memóriám/munkám miatt, vagy későn tudtam befizetni a tandíjat. Sok tantárgxat már sokadszorra veszek fel, hogy tudjam teljesíteni. Természetesen mindent fizetek én magam.
Emiatt nagyon megvethetnek a TO-n/vagy a tanárok?
(Egyéb lenèző, fikázó kommentek nem érdekelnek, megvan a magam baja, köszi)
"Emiatt nagyon megvethetnek a TO-n/vagy a tanárok?" - Nem különösebben foglalkoznak vele ki hányszor megy egy tárgyból vizsgázni vagy bukik. TO-n egy ügyintézőhöz többszáz hallgató tartozik, folyamatosan kapják a kérdéseket, adminisztrációs feladatokat, nem igazán érnek rá arra hogy Kiss Béla eredményein rugózzanak.
Tanárok esetében változó, ha csak néhány órája van kevesebb emberrel lehet megjegyzi hogy ki az akinek kevésbé megy a tárgy, de aligha fog sok gondolatot szentelni annak hogy Kiss Béla már megint bukott. Ritka hogy egy tárgyból senki se bukik, főleg levelezőn vagy távoktatásom ahol a többség munka vagy esetleg család mellett próbál tanulni. De sok tanár annyi diákkal találkozik hogy végképp nem is érdekli őket ki hányadjára vette fel a tárgyat nála.
Teljesen felesleges ezen aggódni, jó vagy sem a legtöbb hallgató ha nem csinál vmi kiemelkedőt teljesen elvesz az egyetemi tömegben.
"Emiatt nagyon megvethetnek a TO-n/vagy a tanárok?"
"megvan a magam baja"
Elhiheted, hogy az oktatóknak/ügyintézőknek is, nem hinném, hogy érdekel bárkit is hányszor próbálkozol/veszed fel ugyan azt.
Senki nem foglalkozik azzal, hogy hányadszorra veszed fel csak te gondolod túl.
Viszont ha ennyire leterhel testileg/lelkileg a munkád, hogy a memóriazavarod van, a záróvizsgára készülj fel, hogy az kicsit nehéz menet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!