Hogy tudnék majd az Óbudai Egyetem gépészmérnöki karáról átjelentkezni a Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnöki karára?
Figyelt kérdés
Esetleg közlekedésmérnöki karra. Idén szeptemberben fogom tanulmányaimat kezdeni, államilag támogatott képzésen. A BME karáról 3 ponttal csúsztam le, mindenféleképpen oda szeretnék járni. A későbbiekben mit kell tennem, teljesítenem annak érdekében, hogy átvegyenek az Műegyetemre ?2011. júl. 30. 01:02
1/4 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: februárban újra jelentkezel.
2/4 anonim válasza:
Kitöltöd az átjelentkezési kérvényt, aztán majd elbírálják. Nem tudom, hogy működik ez ott az Óbudai Egyetemen, nézd meg a szabályzatot.
3/4 anonim válasza:
Na, ez az, ami úgy esélytelen, ahogy van.
4/4 anonim válasza:
Nem esélytelen az átvétel, de sokkal biztosabb, ha újraérettségizel a legrosszabban sikerült felvételi tárgyadból, és újra jelentkezel jövőre. Néhány tárgyadat biztosan el tudod majd fogadtatni, néhányat valószínűleg nem, de ha belehúzol, akkor ugyanannyi idő alatt befejezheted, mint normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!