Hogy sikerült a BIOLÓGIA EMELT érettségitek, és a KÉMIA/FIZIKA?
Biosz tavaly 75 kémia most 84.
Orvosira, állatorvosira mennék, 440-445 pontom lesz..
Hát igazán köszönöm, hogy így lehúztad az érettségijeimet. :D
A kémiámat szeretném szóbelivel 89-re felhúzni. A tanulmányi pontom 98, az érettségi átlagom 92, van 90 pluszpontom egy emelt és egy felsőfokú nyelvizsga miatt. A másik közép nyelvizsga már nem fér bele..
Így lesz: 89+75+98+92+90=444
Neked hogy lesz olyan kevés pontod 90-es biosz mellett??
Nem akartam lehúzni,csak nem értettem hogyan jött össze ilyen sok pont,de így már megértem.
Nekem azért van kevés,mert magyarból,töriből nem voltam jó,nem nagyon szerettem a humán tantárgyakat.Sajnos ezekből csak négyes voltam.Így én duplázok.
én ezt nem értem...Annyi mindenkinek olyan sok pontja van,nekem 436 van pillanatnyilag.Van egy 89-es közép kémiám,és egy 80-az biosz emeltem tavalyról.Idén a biosz emelt írásbelim lett 80%,de ha azt felhúzom egy 100%os(!) szóbelivel,akkor is max 442 pontom lesz...nem értem...pedig magyar,angol 90 felettiek,töri 82,ja és a matek,na az 70...lehet,hogy a matek miatt van csak ennyi pontom,még így is??van 2 nyelvvizsgám..egyszerűen már nem tudom mit tegyek,nem akarok megint halasztani,de mindenkinek olyan sok pontja van ,aki ugyanoda jelentkezik mint én,mégha 1-2 ponttal kevesebb is Nekik a biosz-kémia,mint nekem:(
(nem akartam senkit megbántani,vagy siránkozni,de komolyan kétségbe vagyok esve,mert ha megfeszülök se tudok bejutni az állatorvosira,mert akik azt jelölik első helyen mind 440 feletti a pontjuk...nekem meg csak úgy lenne max 442-m,ha a szóbelin vmi nagyon frankó tételt húznék,és nem húznának le a tanárok...így is az írásbelin fellebbezhettem volna,mert nem fogadtak el egy feladatrészt,pedig szó szerint azt írtam,ami a megoldókulcsban van:( de nem mertem,mert féltem,h lehúznak...)
bocsi a siránkozásért,nem akartam,de már muszáj volt megkérdeznem,hogy más hogy látja,miért van csak ennyi pontom?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!