Akik orvosira/EÜ-s szakra jelentkeztetek mit csináltatok nyáron?
Pihentetek inkább vagy átnéztétek a kémiát-bioszt, vagy mégis mit?
Nem tudom, hogy átnézzem-e őket alaposan most a nyáron, vagy inkább használjam ki a nyarat?
Jesszus, nehogy már nyáron is tanulj! :D
Majd augusztus végen, gólyatábor után józanodva felcsapod kicsit a kémia könyvet 1-2 délután, aztán pá. Bioszon nem nagyon van mit tanulni, teljesen más megközelítés lesz úgyis.
Na húzzál gyorsan sörözni, fesztiválozni, strandolni, amíg csak lehet! :D
Úgy jártam ilyen képzésre, hogy nem érettségiztem biológia vagy kémia tárgyakból, és más szakmacsoportban tanulás miatt nem is tanították azt komolyan, csak mint általános iskolában.
Rengeteget szívtam is a biológia, biokémia tárgyakkal, mert ott hallottam először mindent. Előképzettség híján pedig az alapokat is meg kellett tanulni, hogy egyáltalán egy definíció egy adott szava is mit takar, ami másnak már evidens volt.
Ez az egyik véglet, de ha tanultál korábban, vagy akár érettségiztél ezekből a tárgyakból, akkor nem vagy nagy hátrányban. Ott úgyis mindent elölről fognak átvenni, csak sokkal részletesebben mint azt addig tanultad. Persze az csak előny lesz, ha te készülsz, de azért napi szinten a könyvet bújni és előre tanulni túlzás. Majd lesz ott elég tantárgy és anyag ami lefoglalja az agyat.
Hagyd már...élvezd a nyarat, ezentúl úgy sem lesz vmi hosszú, ha orvosira mész.
Neki meg külön gratulálok, hogy atlaszt akar venni. Majd kiröhögheted, mikor egy 10essel olcsóbban megkapod év elején:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!