Szerintetek megéri kimenni egy évre külföldre dolgozni valamit, hogyha van lehetőségem, és egy évvel később kezdeni el az egyetemet? 18/L
Figyelt kérdés
most érettségizek, és a szüleim azt akarják, hogy menjek egyetemre, és ne hagyjak ki egy évet, mert aztán majd nehéz lesz visszaállni a tanulásra. Az a baj, hogy nem igazán tudom, hova menjek, nincs elképzelésem, hogy mit szeretnék dolgonzi a jövőben.. ezért talán jó is lenne egy év kihagyás, és a nyelvtudásom is fejleszthetném.. és pénzt is kereshetnék..
az egyetlen dolog, ami miatt nem vagyok biztos, hogy jövőre elvileg már több helyen lesz kötelező az emelt érettségi, és ki tudja még milyen durva, újabb változásokat vezetnek be.. nem akarok újraérettségizni emelt szinten..:/
mi a véleményetek erről?
2013. febr. 23. 14:28
1/2 anonim válasza:
Ez szerintem nagyban múlik a képességeiden is, de az idő rövidsége miatt gyorsan fontold meg.. :D Ha nem tudod merre lépnél szívesen akkor felesleges beadni olyan helyre a jelentkezést ami amúgy nem is érdekel vagy hasonló... Ha esetleg kihagysz egy évet,de ezalatt megtalálod azt a dolgot, amivel szívesen foglalkoznál, akkor mindenképpen megéri, hiszen pénzt spóroltál azzal, hogy nem pazaroltad el az egyetemi évekre, majd pedig otthagytad az egyetemet, ráadásul egy év alatt nagyon könnyen felkészülhetsz bármilyen tárgyból emeltszintre nagyobb megerőltetés nélkül. Milyen beállítottságú vagy? Humános vagy reálos?
2/2 A kérdező kommentje:
hmm.. hát matek fakton vagyok, jó is vagyok matekból, de rájöttem, hogy nem szeretem:D viszont humánosnak nem mondanám magam, de a magyart azért szeretem:)
2013. febr. 23. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!