A Petrikbe szeretnék menni továbbtanulni, főleg a kéttannyelvű vegyész szakra.4,5-ös átlaggal mennyi az esély?
Sziasztok!
Jövőre leszek 8-os, de kiszámoltam, és ha igyekszek, 4,5-ös átlagom lesz. Mekkora pontszámú felvételit írjak, hogy bekerülhessek a kéttannyelvű vegyész szakra? Szóbeli szerintem jól fog sikerülni, sok oklevelem van, ez is számít elvileg (ugye?).
Magyarből 40 vagy afölötti szerintem sikerülni fog.
Előre is köszönöm!
Magyarből tényleg ennyire penge vagy?
Egyébként szerintem van rá esélyed, ha tényleg szorgalmasan tanulsz és szerzel jó jegyeket.
Volt már olyan hogy az évfolyam legjobb dolgozatát én írtam. (nem dicsekszek) Helyesírásom az jó, nem szoktam átolvasni és úgy van benne 1-2 hiba. Ha felkészülök rá akkor szerintem menni fog.
8 első félévét próbálom kitűnőre megcsinálni, akkor 4,6-os átlagom is meglesz.
Remélem majd felvesznek, sokat stresszelek emiatt.
Pont elég oda a 4,5-ös átlag :D
Kb. 60-70 körül jó lenne megírni, de az se baj, hogyha 60-nál 1-2 ponttal kevesebb (a lényeg: 50-55 alá ne menjen).
Oklevél sehol sem számít igazán, max. jó szemmel nézik.
Köszönöm a válaszokat!
Felvételinél igyekszek, és szerintem van még remény :)
Az félévi átlagom 4,6 volt a felvételit megírtam 60-70% ra ezzel kb.92 pontot kaptam.Ideiglenes rangsoron két tannyelvűn 51-es voltam de felvettek a 32be.
15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!