Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt már valaki aki érettségin...

Volt már valaki aki érettségin pukizott?

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen biztos vagyok benne, hiszen egy sima 45 perces tanórán is előfordul a fing.
2016. máj. 1. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én be is fostam.
2016. máj. 1. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az asztalra fostam, nem be.
2016. máj. 1. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
2016. máj. 1. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én maga a kérdés elolvasásán pukiztam egyet.
2016. máj. 2. 08:36
 6/6 anonim válasza:
71%
Nálunk volt ilyen tavaly magyaron. Csend volt, úgyhogy mindenki hallotta aki a teremben volt. Pár perc múlva a lány kikéredzkedett wc-re, de előtte a odament a táskájához és kivett belőle egy halom zsepit. Nagyon izgulhatott szegény. :D
2016. máj. 2. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Emelt szintű biológia érettségin 50-60%-ot nehéz elérni?

Jártam faktra, dolgozatokra többé-kevésbé készültem, átnéztem egyszer minden témakört. Szerintetek így elérhető kb. 50%?

Irodalom írásbeli érettségin tételek tudása nélkül mennyit lehet összehozni?

Szóval ha tételekből szinte semmit se tudok, de viszont tudom az elemzési szempontokat meg ilyen dologokat, ez kb mennyit ér?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!