Ti hány pontot szereztetek a felsőoktatásban való továbbtanuláshoz? Elégedettek vagytok a pontszámotokkal?
Figyelt kérdés
Nekem 378 pontom van, s mivel 280 volt a cél, így én elégedett vagyok2016. júl. 18. 19:35
1/17 anonim válasza:
404 és nem nagyon vagyok, jobbra számítottam, de valószínűleg bekerülök a kinézett helyre. Inkább az egóm számított többre :D
2/17 anonim válasza:
457 - mivel 420, max. 430 volt a cél, igen, elégedett vagyok
3/17 anonim válasza:
402, elégedett vagyok, mivel is lazán felvettek, mondjuk mar a diplomámat is megszereztem
4/17 anonim válasza:
388, én elégedett vagyok. :) Mivel önköltséges képzésre jelentkeztem így bőven megvan a pont. Rosszabbra számítottam. Mondjuk, jó lett volna ha megvan a nyelvvizsgám, mert akkor 400 felett lennék. :)
5/17 anonim válasza:
470 pontom lett, elégedett vagyok.:)
6/17 anonim válasza:
Én 459-et, és bár nem idén érettségiztem, de egyetemi hallgatóként visszatekintve elégedett vagyok.
7/17 anonim válasza:
416 és nem :( Leírnátok, hogy ti hogyan szereztétek a pontotokat? (Pl duplázás, hátrányos helyzet +40 pont stb.) Számomra hihetetlen hogy lehet valakinek ennyi pontja :D
8/17 anonim válasza:
#7 Nekem van olyan helyem, ahova 466 pontom van és így áll össze:
Emelt biosz: 83%
Közép matek: 92%
Vitt pontok: 100
Angol felsőfokú nyelvvizsga: 40 pont
Országos diákolimpia 3.hely: 10 pont
Középátlag: 91 pont
= 466
9/17 anonim válasza:
447. Több pontban reménykedtem, de az elmúlt 5 évben bejutottam volna ezzel, mert max.440 volt a ponthatár, vagy az alatt. Remélem nem ér most meglepetés.
10/17 anonim válasza:
471 pontom van, és várhatóan 450 körül lesz a ponthatár a szakomon, tehát azt hiszem, nincs okom panaszra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!