Egyetemisták, ki milyen szakra jár, és miért azt választottad, mi az életcélod vele?
Nke- nemzetközi igazgatási.
Tetszett leírása, a nyílt nap, a tantárgyak.
A célom eredetileg a közigazgatási pálya volt, most már így harmadévet kezdve úgy gondolom, lehet más irányba megyek inkább.
BGE-PSZK - gazdaságinformatikus
Azért választottam, mert érdekelt az informatika, de még ki kellett találnom azt, hogy milyen tárgyakat szeretnék még hallgatni mellette (matekost, mérnökist, vagy gazdaságist), így végül a gazdaságiak mellett tettem le a voksomat, mert az is érdekelt.
Az életcélom az vele, hogy majd mesterképzés után elmenjek infótanári képzésre, majd utána tanárként, vagy szoftverfejlesztőként elhelyezkedjek vele.
#1 vagyok, úgy érzem, nem kapok elég kézzelfogható tudást, kicsi ez, kicsi az, de semmi konkrét, használható.
Reményeim szerint el tudok menni más irányba mesterképzésre (ezeknek nézek most utána), ha mégse, akkor másik alapszak, vagy szimplán elhelyezkedek a nyelvtudásommal (magyar mellett 3 nyelvet beszélek).
BME-TTK Fizika BSc
Tetszik hogy adott rendszerek modellezését tanuljuk. Majd fizikus leszek.
Tök jó olvasni, hogy ilyen céltudatosak vagytok, köszönöm a válaszokat, ment a pipa :)
#6 én majd ELTE bioszra szeretnék menni
idén pedig dietetikusként kezdek:)
DE-NK dietetikus.
Eddig is az egészségügyben tanultam, de most szerettem volna ezen belül is egy kicsit más jellegű szakmát tanulni. És mivel nekem inzulinrezisztenciám is van, látva azt, hogy nagyon sok ember “szenved” ebben, nem is volt kérdés, hogy mit akarok tanulni. Így más emberek mellett magamon is tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!