Csak úgy beírni a bizonyítványba hogy átvétel miatt tanulói jogviszony megszűnt, létszámból törölve az illegális kizárás?
Köszi a válaszokat.
3-as: épp az hogy nem irattak be. Felvételiztem, felvettek, ennyi volt. Ugye 6 osztályos gimnázium meg 4 osztályos szakközépiskola között nincs átjárás, felvételizni kell. Miután megkaptam a bizonyítványt, el kellett menni a szakközépiskolába leadni azt: vagyis beiratkozni. Tehát nem is volt igaz hogy átvettek, csak az igazgató azt mondta hogy a szakközépiskola igazgatójával, aki a barátja, megbeszélte, és azt mondta, hogy átvesz. Jó tanuló voltam, minden más évben példás magatartás, országos versenyeredmény alapján matematika, fizika, informatika érettségit nem kellett tennem, egyetemre 6 mentességem volt: nem maximális pontszám, hanem "felveszik".
2-es: "kizárhattak volna legálisan": Ha az igazgató megrovás után pusztán annyi csinálok, hogy mivel az osztály utál, és én is kifejezem hogy én is utálom őket, az elég a kizáráshoz? Pusztán az éneklés szünetben? Sokkal kisebb disznóság mint amikért az igazgatóit kaptam: rengeteg mindent csináltam amiért azt kaptam, de utána már csak az éneklés volt.
Szóval akkor ez egy illegális kizárás volt? Eszembe se jutott visszamenni, de ha jól sejtem, ha nagyon akartam volna, és a rendőrségre is elmentem volna, akkor visszamehettem volna.
Az teljesen világos hogy maximálisan megérdemeltem a kizárást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!