A debreceni főiskola pszichológia szakról, szeretnék egy kicsit informálódni. Mik a szak jellemzői? Hány ponttól vesznek fel? Milyen tárgyakból szükséges emelt szintű érettségi?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 18:32
1/1 anonim 

válasza:

válasza:felvi.hu
(megjegyzés: az nem főiskola, hanem egyetem)
Kapcsolódó kérdések:
Mi a teendőm, ha szeretnék felvételizni mondjuk mérnöknek, és oda fizika érettségi szükséges, de én nem érettségiztem annak idején fizikából? Hogyan...
Amúgy 2005-ben érettségiztem (magyar, matek, történelem, angol és közgazdasági-marketing alapismeretekből).
Anglisztika alapképzésre való jelentkezéshez emelt szintű angol érettségi megléte mindenképpen szükséges?
csak mert úgy tudom egy olyan érettségi kivált egy középfokú komplex nyelvvizsgát és nekem olyan már régóta van. vagy ez tökmindegy?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!