Hol a legjobb a kommunikáció és média szak?

válasza:

válasza:Szerintem a BKF-en nagyon színvonalas a kommunikációs képzés. Van saját rádiója meg újságja is a Főiskolának, meg kapcsolatai. Ezen kívül vannak intenzív 2-3 napos kommunikációs, meg egyéb tréningek is, ilyenek máshol nem nagyon vannak.
Amúgy meg érdemes elmenni nyílt napokra, a személyes tapasztalat fontos.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miket hallottatok a fogorvosi képzésről? Melyik a legjobb és MIÉRT?
Vélemény vagy tapasztalat a Bethlen Gábor Református Gimnáziumról?
Nézegettem a MEZŐGAZDASÁGI ÉS ÉLELMISZER IPARI GÉPÉSZMÉRNÖK meg a MEZŐGAZDASÁGI MÉRNÖK szakot, de nem tudom, hogy jó-e. Ezeken kívül van jobb, keresettebb? Angol középszintű nyelvvizsga.
Inkább az első kettőt szeretném, de nem tudom melyik éri meg jobban, főleg, hogy lány vagyok. A másik kérdésem pedig, hogy milyen matematikai és fizikai alapok kellenek oda? Pl. fizikából arra gondolok, hogy hőtan vagy villamosság stb. Tehát témakörök. Minden infó érdekelne!
levelező képzésről aki tud írna?/bejárás,tanárok,gyakorlati képzés../ /kötekedést légy szíves ne,ez a szak kell a munkámhoz/ köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!