A LIA iskola azt ígéri h levelező és esti OKjs képzésre is ad diákot. Lehetséges ez? SÜRGŐS

válasza:

válasza:Persze, hogy lehetséges.
Egyébként az előzőnek írom, hogy az esti nem egyenlő a levelezővel. Az estire járnak ugyanazok a kedvezmények, mint nappalira, a levelezőre szinte semmi nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Le szeretnék érettségizni levelezőn,de nem tudom a környéken van-e ilyen lehetőség.Köszi a válaszokat
Pl. engem főleg a kulturális turizmus érdekel. Ez azonban csak 1-2 helyen van szakirányként, kisebb egyetemeken, főiskolákon, vidéken. Menjek arra, vagy valami jobb nevűre? Esetleg a turizmust oktató intézmények közül melyek azok, amelyek nem annyira jók?
Amik szerintem jók: Atalanta, EFEB, Szókratész, Athéné. Ezek jók? Milyen színvonalas oktatást biztosító iskolák vannak Budapesten (nem egyetem/felsőfokú szakképzés egyetemen! )? Esetleg valamilyen honlap, ahol lehet ilyesmiről tájékozódni?
Amellyel megoldható a tandíj előlegének kifizetése.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!