Van olyan itt aki ide fog járni szeptembertől? Illyés Gyula gimnázium (Dombóvár). Vagy van itt olyan aki ide jár már?
Üdv mindenkinek! Tegnap kaptam meg a levelet hogy felvettek. Emelt szintű matematika-informatika tagozatra fogok járni. Van itt olyan aki velem együtt ide fog jönni?
Vagy aki erre a tagozatra jár már? Esetleg aki ebbe a suliba jár csak nem erre a tagozatra? Jók a tanárok? Milyen a közösség? Írták hogy lesz gólyatábor augusztusban. Érdemes elmenni? Jó lenne megismerni pár embert aki ide fog jönni, vagy aki ide jár már.
Az jó!:)
Erdélyivel nagyon jol jártatok,örülj neki:)
Hallottam jó osztálykirándulásokat is szokott tervezni,és tényleg aranyos.
Órán is ellehet menni a témától,és szokott saját történeteket mesélni:D
Szerintem nagyon jól tanít,és tök érthetően magyaráz ,ha kérdezel tőle valamit elmeséli ,de komolyan.
Lehet nála kiselőadásokat csinálni,két kiselőadás egy 5ös:) -ráadásul mindig érdekes témából ad.
Egyzser nyert tombolán egy kutyás képet,és nekünk adta- bár ez gondolom nemizgat téged:D
örülj ,h ő lett;)
többieknek igazuk volt erdélyi és anita néni angyon jók.;)
ömm. albrecht tuti h nem normális. de inkább nem szidom.
igazgató...hááát. sztem papucsférj.ebből arra következtetek h nem lehet vmi szigorú. olimpiás versenyre ő készít fel minket és viszonylag normális.
a többi tanárt nem ismerem annyira. a vámosi judit viszont sztem elég rendes. mármint amennyit beszélgettem vele...abból erre lehet következtetni.
gólyatábor jó. mert téll megismered a többieket. más kérdés h kicsit unalmas.
a közösség nagyon jó ha be tudsz illeszkedni. előny ha lesz haverod/ismerősöd az osztályodban.:D
igen, a gólyatábor jó ötlet. De fontos az első benyomás. Ugye 4 évet kell együtt lennetek..
De szerintem egész összetartóak az osztályok,bár az Nesek a legjobbak:D
Vámosi Judit nagyon aranyos, én kedvesnek ismertem meg.
Erdélyi, khmm... jól jártál vele, bár mondjuk úgy néz ki, én vagyok az egyetlen ember a suliban, aki nem bírja...
00:52 -szerintem semmi baj nincs Erdályivel:O :D
amugy a kérdezőnek:
oldalt vannak képek,rákattintasz pl ott lesz tavalyi meg azelőti gólyatáborok. Amúgy vannak játékos "órák"..
ja és eltudnád mondani ,hogy kik lesznek tanáraitok??
pl biosz,irodalom,tesi stb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!