Mondanátok olyan gimnáziumokat, ahol mindkét tagozat megtalálható? (lent. )
Egy gimnáziumba szeretnénk menni tesómmal, én egy olyan tagozatra amely a biológiával/földrajzzal/környezetvédelemmel foglalkozik, tesóm pedig általános tagozatba. (4 éves képzés, 11.-től fakt. stb.)
Mondanátok sulikat az ország bármely részén.. (Budapest, Szeged, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc.)
Környezetvédelemmel, mint olyan, nagyon kevés iskola foglalkozik, de sima természettudományos, meg általános szak szerintem majdnem minden gimnáziumban van.
Fazekasban, ami első a gimnáziumok rangsorán, van termtud tagozat, ahol választani kell a biosz+kémia, vagy a matek+fizika faktok közül. Az általános tagozaton pedig 11.-ben bármilyen tárgyból felveheted a faktot. Nézelődj a honlapon: www.fazekas.hu
Tesóm szeretne általános gimibe menni, én pedig olyanba ahol biosszal/földrajzzal/környezetvédelemmel foglalkoznak..
de megnézem, köszönöm :)
Megnéztem, ebben a suliban nincs általános tagozat..:|
csak természettudományi..:S
Kölcseyben van ökológia tagozat
:) (budapest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!