Munka mellett szeretnék elmenni egyetemre. A levelező tagozaton hétköznap is be kell járni, vagy elég csak szombaton?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 21:37
2/6 anonim válasza:
változó, szak és iskolafüggő, attól függ hova szeretnél menni, van ahol péntek szombat van ahol hétköznap vannak az órák
3/6 anonim válasza:
olyan szak nem létezik ahol csak szombaton kell bemenni, csak jelzem.. van olyan szak ahol félévente két hetet végigjársz, van olyan szak ahol csütörtökpéntekszombat kéthetente, mindenhol más. felvin meg lehet nézni az általad kiválasztott szaknál. van mögötte zárójelbe egy szám pl: (6) vagy (7) alul megkeresed és oda van írva
4/6 anonim válasza:
utolsónak jelzem hogy igenis van olyan egyetem levelezőn ahol csak szombaton van tanítás minden héten, én is oda járok - PPKE- JÁK pl ilyen
5/6 anonim válasza:
akkor bocsi, Pécsett nincs ilyen szak azt tudom.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2012. jan. 28. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!