Sorrendbe tennétek nekem ezeket a debreceni középiskolákat? ( Több véleményt is írjatok )
Nehézség:1.Helyen TÁG,Kossuth,Fazekas-mindegyik másban erős,a Csokonai nem valami erős iskola,össze se lehet hasonlítani a többivel.
Összességében szerintem:1.TÁG 2.Fazekas 3.Kossuth 4.Csokonai
Társaság mindig attól függ milyen osztályt fogsz ki,ez leginkább szerencse kérdése.Tanárok csak a Csokonaiban kiemelkedően rosszak,a többi helyen jók.
Az alapján válassz közülük,hogy mi érdekel.
Én elfogult vagyok, mert Fazekasos voltam, és szerintem ott minden megvan ahhoz, hogy bármilyen téren remek képzést kapjon a diák. Sosem vetette fel a pénz a sulit, de most végre szépen fel lett újítva, modern.
A tanári kar még mindig szuper, a vezetés tisztességes, az osztályok (az én időmben) nagyon jók voltak, a tanulmányi eredményeket tekintve pedig, főleg reál tárgyakból, a térségben a messze legjobbak közé tartozik a suli.
A TÁG is jó hely, saját uszodája van, de sokat nem tudok róla mondani, kicsit sznob hely szerintem.
A Kossuth is biztos jó, de szerintem nagyobb a hírneve, mint a színvonala. És van egy kis személyes sértettség és múltbéli tisztességtelen eljárás, ami miatt a családunkban jövőben felnövő generáció aligha fog a Kossuthban tanulni, mert nem bízunk bennük. De ez lehet, hogy csak egyedi eset, úgyhogy ne vedd figyelembe.
A Csokonairól nem tudok mit mondani. Természetesen az sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!