Szegeden deák, ságvári, radnóti vagy tömörkény? Tapasztalatokat, véleményeket! (bővebben lent)
Szóval 8.-os vagyok és mindenképpen gimnáziumba szeretnék menni:) Színötös voltam eddig mindig általánosban:D Elsősorban nyelvi osztályokat szeretnék megjelölni!
Deákban az angol-magyar kéttannyelvűre gondoltam, Radnótiban angol v spanyol..Ságváriban francia kéttannyelvű (5 éves) , Tömörkényben spanyol kéttannyelvű:) Vélemények az iskolákról? Jók és rosszak is jöhetnek:D köszi előre is:)
hmm vegyük sorba.:) egyébként én radnóti humános vagyok szóval a nyelvi képzésről nemtudok sokat:D
Deák kéttannyelvű- szerintem a deákban ez a legerősebb osztály,akik idejönnek hihetetlen jól megtanulnak angolul. Engem ide nem vettek fel :p
Radnóti angol/spanyol- itt jó szokott lenni a társaság az évfolyamról van pár haverom innen:) az egyetlen dolog ami nem tetszik benne (amiért nem jelöltem) h csak 2 évig tanítják a nyelvet tehát 10.-ben középfokúzol angolból/spanyolból aztán viszonlátásra többet nem is kell nyelv órára járnod..
Ságvári francia kéttan: a francia az egy gyönyörű nyelv,nagyon tetszik a hangzása. Ha itt kifogsz egy jó osztályt akk nagyon jó lesz minden:D de ha olyan h tele lesz sznobokkal meg hasonlókkal akkor nem a legjobb:D hallottam sok ilyet a ságváriról de alapjáraton egy erős suli:)
Tömörkény-spanyol: huh itt 0.évben heti 19 spanyol van:D de egyébként szokták szeretni:) a tömörkény az nagyon tanárfüggő h szeretnéd-e , bátyám idejárt spec angolra , a társaságot imádta de egy csomó tanárt belelökött volna a Tiszába:D
Ez a te döntésed, írd fel egy papírra mindegyik suli mellett az érveidet és ellenérveidet így könnyebb lesz!:) Én is így csináltam anno!! Sok sikert a felvételihez és majd írd meg h hova mentél:) puszi:*
Én is radnótis vagyok :)
A deáknak tényleg a kéttan a legerősebb osztálya ennyit tudok róla mondani, radnótiban angolon két csoportra osztják a társaságot és nagyon sok mindentől függ, hogy melyik tanárt kapja az ember. Tény, hogy általában itt a legjobb a közösség (bár én evvel vitatkoznék), és talán a követelmények sem olyan durvák, mint mondjuk mat-fiz-en. Spanyolról nem sokat tudok mondani, ugye idén indult az első ilyen osztály. Ságváriról hadd ne mondjak véleményt xd Na jó, Szeged második legerősebb iskolája, jó reál osztályokkal, de a franciát én elkerülném. Oda bárkit felvesznek, de komolyan. Volt osztálytársam szinte szín hármas volt nyolcadikban, mégis bekerült. A spanyol kéttanról meg nem tudom milyen . Hova jársz előkészítőre?
bocsi összekeveredtek a soraim: *
A radnótiba járok matek előkészítőre:)nem azért mert valaha is megfordult volna a fejemben hogy matek fizikára vagy spec matekra menjek tovább,hanem hogy az is jól sikerüljön,hiszen abból vagyok gyengébb:D humános beállítottságú vagyok:D a spanyolon azért gondolkoztam mert ott ugye 4 évig rendesen tanítják az angolt:D angolon meg 2 évig emelt óraszámban..és nem akarom elhanyagolni az angolt mert abból vagyok a legjobb:p mindkettőtöknek köszi a választ:D utolsó,milyen szakon vagy?:)akkor ságvári franciára engem is felvennének xdd de a központija jól sikerült a hármas tanuló o.társadnak?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!