Az Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnáziumban mennyire szigorúak az érettségin a tanárok?
Figyelt kérdés
Én őszi érettségit teszek biológiából és kicsit félek,a szóbelitől. Azt mondták célszerűbb középiskolába keletkezni érettségi terén mert ott elnézőbbek de már csak ide tudtam jelentkezni.Az érettségizettektől vélemények?2014. szept. 5. 11:46
1/1 anonim válasza:
A tanárok nagyjából mindenhol egyformán vizsgáztatnak, a szakmai szabályok szerint. Láttam már elég sok vizsgát, hogy ezt bátran kijelenthessem. Nem azon fog múlni, hogy melyik iskolába mész, hanem hogy mit tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!