A gyógypedagógia szakon mennyire részletesen tanulják a pszichológiát?
Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 20:55
1/3 anonim válasza:
Részletesen.
Az új tantervben van pszichológiai fejlődés és gyógypedagógiai vonatkozásai, szociálpszichológia, neveléslélektan, gyógypedagógiai pszichológia, aztán a szakirányokon is van külön szakirányspecifikus pszichológia. Èn ugyan a régi tanterven vagyok még, de nekünk kb ugyanilyen pszichológiai tárgyaink voltak/vannak és mindegyiken sok az anyag.
(ELTE-ről beszélek)
2/3 anonim válasza:
En elso eves gyogypedagogus hallgato vagyok,es nekunk pszichologia bevezetes es szocialpszichologia is van eleg reszletesen.Ezekre alapozva biztosan lesz meg pszichologia targy,hiszen eleg reszletesen kell ismerni az emberben vegbemeno folyamatokat.
3/3 anonim válasza:
Én a Széchenyin tanulok, több pszichológiával foglalkozó tárgyunk is van és lesz is, de úgy gondolom az elvárások teljesíthetőek, nem lehetetlen megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!