Lehetséges, hogy ezek az angol szóbeli érettségi témakörei? (link)
Figyelt kérdés
Az iskola ahol szóbelizni fogok ezt tette közzé. Nem vagyok biztos benne, hogy ez az, nyelvvizsgából kiindulva mert ott volt vagy 24
Köszi
2010. nov. 20. 18:01
1/3 anonim válasza:
Hát, nézd, az van a tetején, hogy "Érettségi témakörök – angol nyelv". Ebből én az egyszetrű paraszti gondolkodásomból csak azt tudom kihozni, hogy ezek lesznek a témakörök angol szóbeli érettségin.
(egyébként meg tavaly is ezek voltak, és nem csak angolból)
2/3 anonim válasza:
Igen, ezek az érettségi témakörei. Mióta kétszintű érettségi van, azóta középszinten ez a 9 témakör a követelmény.
3/3 A kérdező kommentje:
Oks köszi, én is feltételeztem ... :D de inkább biztosra megyek így 3 nappal érettségi előtt :D:D
2010. nov. 20. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!