Valaki jó angolos, segítsen légyszi!?
Undersigned Eva Toth (born in Sopron at May 23, 1958, her mother's name : Zita Pap) I know and I allow, that my child, Linda Szabo (born in Budapest at December 24, 1999., her mother's name: Eva Toth) trip to Brussels with Laura Kiss (born in Budapest at January 15, 1989., her mother's name: Ildiko Nagy) at July 29, 2012 to one day.
Ez így helyes, értelmes??????
Az elején, hogy I know szerintem értelmetlen.
Esetleg, mivel nem is tudni, a körülményeket: I know it and I allow my child Linda Szabo with Laura Kiss for a trip to Brussels at July 29, 2012. (mi az a to one day?
Nem sértek meg semmilyen jogokat, mert a személynevek illetve a születési dátumok/helyek nem valósak, direkt átírtam az ilyen problémák elkerülése végett.
A végén azt szeretném írni, hogy egy napra.
born 23 May 1958, dátum mindenütt így. pont, vessző sehove sem kell. szerintem anyja neve nem fog kelleni egyébként.
I know and I permit the trip to my daughter L.Sz.
with L.K. on 29th July 2012 to B for a day.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!