Az államvizsga után, hány évig van lehetőségem letenni a nyelvvizsgám, hogy megkaphassam a diplomát?
Attól is függ mikkor kezd az ember egyetemen tanulni. Mert az idei hallgatói szerződésben az van, hogy ha a 3 éves képzés 4,5 év után nem oklevéllel zárul akkor vissza kell fizetnie a képzését. Szerintem ez a nyelvvizsgára is vonatkozik. De ez csak arra vonatkozik aki idén kezdi.
Én ezt találtam:
"A záróvizsga a végbizonyítvány megszerzését követő vizsgaidőszakban a hallgatói jogviszony keretében, majd a hallgatói jogviszony megszűnése után, két éven belül, bármelyik vizsgaidőszakban, az érvényes képzési követelmények szerint letehető. A tanulmányi és vizsgaszabályzat a záróvizsga letételét a végbizonyítvány kiállításától számított második év eltelte után feltételhez kötheti. A hallgatói jogviszony megszűnését követő ötödik év eltelte után záróvizsga nem tehető."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!