Mi a véleményetek a PONS német kezdő nyelvkönyvről? Tapasztalatok? Megéri 8 ezer Ft?
Tele van a net jobbnál-jobb anyagokkal! persze ne magyarul keress rá, hanem pl németül - Deutsch-lernen-online -egy tucat szuper oldalt kapsz, csak győzd megtalálni a neked valót! :)
Amúgy a PONS könyvekről nem hallottam jókat. Spec holland, francia nyelvterületről.
Nem-nem-nem és nem és nem. A pons német kezdő szörnyű Nem írja ki a többesszámot stb. stb. Menj fel a flipbook.ntk.hu -ra ott az idegen nyelvek között ott a kon-takt, azokat mind töltsd le, ha ilyen alaptól elindulós könyvet szeretnél. Én ebből tanultam magamtól, B2-esem meglett. :)
(Mondjuk megvettem hozzá KÉSŐBB a német nyelvtan 222 pontbant is, mert abba több minden nyelvtan van.)
a Pons Nyelvtanfolyam kezdőknek németből tényleg nem olyan jó (ellentétben pl. a Pons olasszal)!
Kezdőknek sztem nagyon jó a Delfin (a munkafüzetben rengeteg gyakorlófeladat van). Jó a Start, Themen, Deutschexpress is.
Übungsgrammatik Grundstufe Deutsch is ajánlott. Neten tényleg sok segítséget találsz!
Az Assimil cég Németül könnyűszerrel könnyűszerrel könyve sokkal jobban megéri.
Nagyon ajánlom figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!