Online hol lehet oroszt tanulni gyakorolni?

válasza:görgesd lejjebb, valahol ott lesz:-)

válasza:A Startlapon ami van az angol orosz. Én magyar oroszt keresek.
A dint-nél járt a hírlevél, de az nem visszacsatolós.
Elot is ismerem
Nem tudtok valami mást?

válasza:

válasza:Szia! Orosztanár válaszoló vagyok: előfordul, hogy egy nyelv egyszerűen nem megy valakinek, bár én konkrétan nem voltam még ilyen helyzetben. A gimis tankönyveid jó alapot adhatnak az újrakezdéshez, de kérlek, vedd figyelembe, hogy azóta a szóanyag egy része elavult, sok mindent teljesen másképp mondanak manapság, és a mai élet olyan nélkülözhetetlen témái, mint a számítástechnika vagy a mobiltelefonok még nem szerepelnek ezekben a könyvekben. A Dint-tel kiegészítve már jó eredményt érhetsz el, ők a mai szóanyaggal dolgoznak.
azt hiszem, ha tényleg komolyan szeretnél orosszal foglalkozni, a gyerekek mellett is menni fog. Természetesen hozzám is fordulhatsz, szívesen segítek, az e-mail-em csak egy privátba kerül. :P

válasza:A saját barátaimnak alig tudok levelet írni. Olyan kevés leülési lehetőségem van a gép elé.
Az orosztanár válaszolónak nagyon szépen köszönöm a biztatást.

válasza:orosznyelv.com
tudom hogy régi a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
A kép szerinte pedig a férfi a háztetőn van (Rosetta Stone progi)? . Mért van ez a ragozás és most pontosan mit is jelent rendesen? .
6.-os vagyok de angliában élek és itt a szintem KS3
Nagyon fontos lenne gyakorolni. Linkeket please. Ja, és a google-t ne mondjátok mert próbáltam.
Gyakorolni szeretném a nyelvet online.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!