Hogyan működik a nyelvvizsga hozzácsatolása a felvételi rendszerben ha még nincs meg a bizonyítványom, és előreláthatólag nem lesz meg a dokumentum kezelés határidejéig?
Nyelvvizsgázni szeretnék plusz pontért. Azonban szeretnék minél több időt készülni, meg az is lehet, hogy nem sikerül.
Április közepén vannak vizsgaidőpontok a legtöbb helyen, ami azt jelenti, hogy az az utolsó lehetőség arra, hogy a hiánypótlás időpontjáig megkapjam a bizonyítványomat. (1 hónap az eredmény, és 1 hónap a bizonyítvány)
Ha jól tudom lehet olyat kérvényezni, hogy a felvételit rendező iroda elkérhesse a nyelvvizsga adataimat a vizsgaközponttól.
Ez pontosan hogy működik? Letöltöttem valami kérvényt, azt kell eljuttatnom a felvi-hez, majd ha nyelvvizsgázok.
Ez csak azután működik miután megvan az eredmény?
Mert ha működik ez a verzió, akkor 1 hónapot lehetne csúsztatnom a nyelvvizsgát, vagy esetleg nekifuthatnék még egyszer, ha az áprilisi nem sikerülne.
Arról van szó, hogy ha nem kapnám meg a nyelvvizsga bizonyítványt július 9ig.
Pl. Ha május végén csinálnám a nyelvvizsgát, akkor valamikor csak júl végén kapnám meg a bizonyítványt.
Ha jól tudom lehet kérvényezni, kiadják a nyelvvizsga adataimat, és megkapnám a plusz pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!