Melyik a legjobb mixer, bartender tanfolyam Budapesten?
Kapcsolódó kérdések:
sziasztok én juniustól szeretnék elkezdeni egy kutyakozmetikus tanfolyamot, de nem tudom hogy hol a legjobb az oktatás.Szeretném ha normálisan megtanítanák a szakmát. Tudna valaki ajánlani? Én budapesti vagyok.
Nem oktatási intézményre gondolok mert arra nincs időm,tehát ilyen tanfolyam féleségre gondolok.
Jövőre szeretnék előrehozottan, emelt szinten érettségizni és szeretnék elmenni egy előkészítőre. Eddig a Treffeset és az ELTE-set néztem.
Sminkes szeretnék lenni,OKJ végzettséggel (rengeteg helyen írják,hogy ebből igazi okj-t nem is lehet tenni,ez igaz?) Hol van a legjobb oktatás és milyen árban mozog?Mire számítsak a tanfolyammal kapcsolatban?(Főleg olyanokat kérdeznék,akik jártak,vagy járnak valahova...
Sminkes szeretnék lenni,de nem tudom melyik tanfolyamra érdemes jelentkezni.Mi a véleményetek a KREA-ról?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!