Érdemes elvégezni egy kozmetikus tanfolyamot 35 évesen pályamódosítás céljából?
Szerintem mindenképpen megéri!
Ha igazán szeretnéd, akkor feltétlenül vágj bele. Bár most sok helyen itt is visszaesés van, a nők egyre inkább kevesebbszer járnak kezeléskre, stb, de szerintem hamarosan javulni fog a helyzet, és mire elvégzed a képzést, gyorsabban kialakul a vendégköröd, stb.
Vannak olyan tanfolyamok, ahol ingyen elvégezheted mellé pl. a füllyukasztó képzést, kapsz róla pluszban oklevelet, így máris 2 szakmád van.
Az árakat jól nézd meg, ne az első helyre menj, és ha a környékeden találsz olyat, mindenképpen olyan képzést válassz, aminek a végösszegében benne van a gyakorlati képzés is, mert ezt sok helyen elfelejtik mondani, hogy azt neked pluszban kell állni.( külsős helyen)
Szia! Ha igénylek hozzá europass bizonyítványt, akkor azt elfogadják külföldön is:)
Amúgy itthon szeretnék majd vele boldogulni. Ami fontos, a manikűr-pedikűr-műkörömépítést is megcsinálom, szeretnék több lábon állni:)De köszi a drukkot, aranyosak vagytok. Remélem beigazolódik, hogy érdemes mindig tanulni.
Szia!
Egy alapigazság: tanulni sosem késő, ilyennél nem. Más, ha rendőr/katona szeretnél lenni, mert az korhoz kötött (nálunk legalábbis).
Sok sikert, ha ez az álmod, nem is kérdés, hogy belevágj-e. Nekem is van egy álmom, de szorít az idő. (nekem éppen a fentebb említettek közül az egyik, pici gyerek voltam, mikor elhatároztam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!