A valuta pénztárosi tanfolyam, olyan, ami elavul és mindig frissíteni, újítani kell újabb vizsgákkal?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 13:07
1/2 anonim válasza:
Természetesen igen, mert a valuták is változnak, változnak a kapcsolódó jogszabályok is. Csak nem tudom, milyen időközönként, nekem már 3 éves, szerintem itt lesz az ideje lassan. Csak most gyeden vagyok, valószínűleg ha visszamegyek dolgozni, nekem is újítanom kell már.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönet
2010. máj. 5. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Mi a különbség a bols mixerakadémia sima mixer tanfolyama és az expressz mixer tanfolyam között?
Ha csak annyi, hogy gyorsítva van akkor az utóbbira jelentkezek.
Munkaügyi központ - szakmai tanfolyam - minimálbér - hogy is van ez?
Ismerősöm mondta, hogy van egy olyan lehetőség, hogy be kell menni a munkaügyi központba, kérvényezni kell, hogy szakmát tanulhassak, és állítólag amíg csinálom a tanfolyamot, addig havonta kapom a minimálbért + bérletet. Ő azt mondta, hogy ő is csinálta már ezt. Hol...
Miből áll egy kresz tanfolyam?
Mennyi tanulást igényel? Mit tanítanak?
Tényleg most nincs Vendéglátó-üzlet vezető tanfolyam egyáltalán az országban?
Egy barátnőmmel el akarjuk végezni, de egy tanfolyamos oldalon mikor megérdeklődte mikor indul, ott közölték hogy már étkezdés néven fut ez a tanfolyam, de lehet hogy teljesen meg is szüntetik.Mi egy későbbi vállalkozás reményében szeretnénk elvégezni, de ha nincs...
Mennyibe kerül ma kb. a valutaügyintéző / pénztárosi tanfolyam?
Tudom, hogy helyenként változó, de körülbelüli összeget szeretnék tudni. A segítséget előre is köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!