Babeș-Bolyai Tudományegyetem pszichológia szak érdekelne, ezen belül is a felvételi rendszer. Többi lent(?)
Én csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy akkreditálni lehet, viszont a munkaerőpiacon nem szeretik és inkább felvesznek egy kevésbé tapasztaltat. (Hozzá teszem, hogy egyébként nem véletlen, mert sokkal jobb alapokat adnak a magyar egyetemek alapképzésben, ha a mesterit szerzed meg ott külön azzal kevesebb bajuk van…Viszont a különbséget én is látom, vagy csak eddig pont egy kevésbé talpraesett értelmes srácot vettek fel hozzánk, aki ott végzett)
A matek nem ment neki…Statisztikát nem tanult és rajtunk lett számon kérve, hogy ahhoz neki mi köze, mert ő pszichológus. 😅 Csak a próbaidejét töltötte velünk. (Azt hozzá teszem, hogy a magyar egyetemeken van statisztika és azaz egyik buktató tárgy…a legelején mi is csak néztünk, hogy minket, de nagyon nagy hasznát vesszük) az eredmények interpretálása, elemzés ha sokan töltenek ki egy adott kérdőívet, döntéshozatalt segíti tudományos alapon, segít a hibás következtetéseket elkerülni, persze a kutatási anyagon írása és megértése stb…a legfontosabb a kutatási eredmények megértése és helyes értékelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!