Angliában hogy működik a felvételi pontszámítás?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
még a felvi.hun a keresztévfolyamok müködnek igy a debreceni egyetemet nem tudom megnézni...(btk-pszichológia) a kérdésem a következö: van egy 90%-os matek és egy 90%-os angol érettségim. ha ezeket megduplázom 360at kapok. emelett van egy középfokú c-tipusu angol...
Nos, én májusban leérettségiztem, de nem vettek fel. Ezért maradtam az iskolámban ötöd éven. Októberben elmentem újraérettségizni, jól sikerült, az fogom beszámoltatni. Az októberi érettségi eljárás után pedig megítélték nekem a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt....
Jelentkezek mondjuk Óbudai egyetem ITK szakára. Többlet pontom van emelt történelem érettségiből. Beszámítják ezt többletpontként mint humán tantárgyat?
Sziasztok! Jelentkeznék egyetemre, szeptemberben induló képzésre, de kicsit speciális a helyzetem. A lényeg az, hogy most már kell ugye természettudományos tárgyat is megadni a pontszámításhoz. Szakközepes voltam, és nem is a legjobb tanuló, így azt a lehetőséget...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!