Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Angliában hogy működik a...

Angliában hogy működik a felvételi pontszámítás?

Figyelt kérdés
Angliában szeretnék tanulni, de hiába keresem, nem tudom hogy működik ott a pontszámítás a felvételhez egyetemre/főiskolára.
2012. jan. 11. 15:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Felvételi pontszámítás valaki segítene?

még a felvi.hun a keresztévfolyamok müködnek igy a debreceni egyetemet nem tudom megnézni...(btk-pszichológia) a kérdésem a következö: van egy 90%-os matek és egy 90%-os angol érettségim. ha ezeket megduplázom 360at kapok. emelett van egy középfokú c-tipusu angol...

2012-es felvételi eljárás, ez hogy van?

Nos, én májusban leérettségiztem, de nem vettek fel. Ezért maradtam az iskolámban ötöd éven. Októberben elmentem újraérettségizni, jól sikerült, az fogom beszámoltatni. Az októberi érettségi eljárás után pedig megítélték nekem a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt....

Felvételi többlet pontszámítás miként zajlik?

Jelentkezek mondjuk Óbudai egyetem ITK szakára. Többlet pontom van emelt történelem érettségiből. Beszámítják ezt többletpontként mint humán tantárgyat?

Felvételi pontszámítás 2012-től hogyan?

Sziasztok! Jelentkeznék egyetemre, szeptemberben induló képzésre, de kicsit speciális a helyzetem. A lényeg az, hogy most már kell ugye természettudományos tárgyat is megadni a pontszámításhoz. Szakközepes voltam, és nem is a legjobb tanuló, így azt a lehetőséget...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!