Ilyen módon lehet érettségizni? Illetve ha lehet, sikerülne is?
Most leszek 12.-es, de ezután még lesz egy utolsó, szakmai évem.
Az volna a "tervem" (ha kivitelezhető), hogy idén mindenből inkább csak középszintű érettségit csinálok, aztán a szakmai év alatt teszem le pár fontosabb tantárgyból az emeletet. Azért gondoltam erre, mert abban a hitben élek, hogy talán nem volna túl sok "meló" 3, akár 4 emeltre tanulni szakma elsajátítása közben.
Ez lehetséges? És képes is lehet rá az ember? Vagy rossz elképzelésem van a szakmai évről?
A tanáraimat hiába kérdezem, mert azt mondják mindenre, hogy nem tudják - hozzá kell tenni, az én osztályom az első abban az iskolában ezen az új szakon.
Rendőrnek tanulok az iskolámban. (Kérlek ne gyertek azzal, hogy minek három-négy emelt ehhez, megvannak az indokaim)
Igen, lehet.
Bár úgy látom téged nem zavar, hogy ezrével szerelnek le a rendőrök.
Szia!
Középiskolai tanár vagyok. Bocs, de minek annyi emelt? Szívesen olvasnám az indokokat.
Egyébként láttam már ilyet, 3-ból emeltezett a lány, egyik sem sikerült jól... ha nagyon tehetséges vagy, max. 2, amit próbálnék egy évben.
Ha az az indokod, hogy később szeretnél olyan szakra menni, ahova másból kell emelt, akkor jó, ha tudod, hogy az első diploma megszerzése után már nem az érettségi eredményeiddel felvételizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!