Melyiket érdemes választanom? Olajmérnöki vagy környezetmérnöki pálya?
Miskolci Egyetem?
itt van mindkettő,ugyanazon a karon...
környezetmérnökivel országon belül több lehetőséged van
külföldön az olajmérnökivel
nehézségre nagyjából ugyanolyan,főleg hogy első 4 félévben ugyanazt tanitják
jah,és van lehetőséged egyikről átmenni a másikra ugy hogy nem vesztesz évet (van ilyen ismerősöm,olajmérnökit kezdett,2 évet megcsinált,utána környezetmérnökire átkérte magát és időben diplomázott)
kémia rengeteg van,erre számits...és nem a középsulis kémia,hogy h+o2=ho2...
oktatáson belül vannak tárgyak,vagy www.uni-miskolc.hu és tanszékeken belül tárgyak,feltett anyagok,leirások
testvérkarokon végeztem (kohász,gépész),rengeteg bányász ismerőssel,ha van benned kitartás,elvégezhető
nem tudom melyik egyetemeken van még ez a képzés,de másol se nehezebb vagy más a tananyag
melyik egyetemet nézted ki? hanyadikos vagy és milyen suliban?
nyílt napon voltál-e? (bár lehet még most vannak/lesznek,nemtudom)
apám MOL-nál dolgozik, éveken keresztül próbált rábeszélni az olajmérnökre mert állandóan hiány van belőle :)
más kérdés, hogy én abszolút humános vagyok, ezért több infóm nincs, de olajmérnöki diplomával sztem bármikor és bárhol el fogsz tudni helyezkedni szerte a nagyvilágon :))
hát olyanról hogy olajmérnök még nem is hallottam,szóval biztos nincs telítve a szakma :D (am az mit csinál?)
én első éves környezetmérnök hallgató vagyok, nem sokat tudok még az elhelyezkedésről,azt tudom h audiban 250 a kezdő fizu asszem..már ha felvesznek :D
a képzés túlnyomórésze kémia
nekem inkább a kiegészítő tárgyakkal van bajom,ha kérdésed van a szakról írj nyugodtan,szívesen válaszolok
Miskolcot néztem ki, van is néhány ismerősöm, de ezen a két szakon belül sajnos egy sincs. :(
Egy sima gimnáziumban fogok idén végezni. Sajnos nem volt itt semmilyen reál típusú szakkör vagy hasonló, és a fizikát kémiát már 2 éve nem tanulom (biológia a választott tantárgyam). Ezért nem tudom hogy érdemes e belevágnom így, akármelyikbe is. Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat. :)
nyugodtan vágj bele attól, hogy nem tanultál.
a tagozatos gimiseknek az előnye csak ideig-óráig tart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!