Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulással kapcsolatos....

Továbbtanulással kapcsolatos. Okjs tanfolyam után egyetem deh hogy?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h OKJs tanfolyamra szeretnék jelentkezni hogy késöbb több pontom legyen az egyetemre amikor jelentkezem. Rekreáció és egészség fejlesztésre jelentkeznék az egyetemen de nem találok olyan OKJs szakot amit oda beszámítanának mint + pont. Nemtudom h én néztem e félre vagy télleg nincs ilyen? Elv 54-és 55 számú képsázst fogadnak el deh ezen a szakon nincs csak 52. akkor nem értem. :/ segítsetek.
2011. febr. 13. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy elfogadják oda az egészségügyi képzéseket /gyógyszertári asszisztens, fogtechnikus, gyermeknevelő stb/. De a legegyszerűbb, ha írsz a tanulmányi osztályra, azon az egyetemen, ahova jelentkezni szeretnél. Egyébként én is hasonló cipőben járok:) csak az a gond, hogy én más miatt kényszerülök évhalasztásra és ezért gondoltam, hogy elvégzek OKJ-t, közben kiderült, hogy orvosira nem számítják be :S
2011. febr. 13. 17:29
 2/2 bumbi02 ***** válasza:

csak figyelj hogy felsőfokú szakképzést csinál.. tehát közép vagy felsőfoku okj-t.. asszem ezekér kapsz csak +pontot..

én gimnázium mellett csinálok szakács képzést - okj-st - viszont nem fogok kapni plusz pontot érte a turizmus vendéglátáson mivel alapfoku okj-s képzés csak.

2011. febr. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Egyetem mellett OKJ tanfolyam. Milyen szociális juttatásokban részesülhetek?

Főként olyan emberek válaszát várom, akikre jellemző a fenti állítás. Kerestem több helyen, találtam is valamit, de leginkább emberi tapasztalatok érdekelnének.

Előbb egyetem, aztán OKJ-s tanfolyam?

Tudom, általában fordítva megy a dolog, de mennyire gyakori, hogy valaki előbb kezdi az egyetemet, majd elvégez egy okj-s képzést?

OKJ-s idegenvezetői tanfolyam, egyetem mellett?

Egyetemista vagyok, és tanulmányaimat szeretném kiegészíteni egy idegenvezetői tanfolyammal is. Azoktól szeretnék egy kis segítséget kérni, akiknek már van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk. Melyik a legjobb budapesti intézmény? Estin és hétvégi oktatásban milyen...

Mit tegyek? Egyetem 120 ezer egy félév államira esélytelen átmenni vagy OKj s tanfolyam és jövőre egyetem?

Idén jelentkeztem ME GTK gazd menre és pénzügyre (amit szüleim erőltettek azért jelöltem meg mert 2008 ban is szinte totál egyforma volt a kettőre a ponthatár és úgy voltam vele hogy teljseüljön a kivánságuk. Aztán jelentkeztem még ME GÉK műszaki menedzserre amiről 3...

Hol lehet kismamáknak térítésmentesen tovább tanulni (egyetem, főiskola, tanfolyam)?

Szeretném még fejleszteni magam a szülést követően és keresem a lehetőségeket, de eddig még nem találtam semmit. Van valaki, aki tud iskolát ajánlani, esetleg ő is képezte magát? 20 hetes kismami

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!