Villamosmérnök végzettség mellé érdemes letenni Villanyszerelő + Alkalmazott matematikus OKJ vizsgát?

válasza:"Alkalmazott matematikus OKJ vizsgát"
Basszus már ilyen is van. Eddig tudtam, hogy van alkalmazott matematikus szak az egyetemen, de okj.

válasza:

válasza:

válasza:BME? És nem tudsz elhelyezkedni? :O
MSC képzés van a BME-n is, a google: bme msc vik

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sajnos a pszichológia asszisztens képzésről már elvették az OKJ minősítést,de mégis van olyan iskola,ahol jelentene valamit? Mert eleve akkor már az alapokkal tisztábban lenne az ember és ez szerintem előny lenne.
Ezen vitatkozunk egyik ismerősömmel pár napja már, szerintem középszintű, az emelt szintű végzettség az 54-es OKJ számú, van pár technikusi ami 54, de a többség az 52 azaz középszint. Általánosítva szerintem akkor középszintű. Rosszul tudom?
Milyen végzettség kell hozzá? Van-e fix jövedelem?
A "kiadói állás" alatt azt értem, aki eldönti a könyvekről (részletekről), hogy érdemes-e őket kiadni. Mennyi lehetőség van ezzel elhelyezkedni?
és hogy a c kategóriás jogosítvány mindenkinek kell vagy csak aki gépjárművezető szeretne lenni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!