Mennyibe kerül az ELTÉ-n egy szakirányú továbbképzés? (félévenként)
Figyelt kérdés
fejlesztőpedagógus szakon2009. okt. 25. 12:56
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Próbáltam keresgélni, de csak a Pázmány esztergomi karán találtam röpke 150 000-ért félévenként. Négy féléves...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
Kerestem
én
is
de
nem
találtam...
(nemműködikaspeacegomb...)
2009. okt. 26. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan lehetnék pszichológus (sosem lenne annyi pontom)?
Szakirányú továbbképzés? Hol találok pl. pszichológiai szakasszisztens képzést Budapesten? Néztem az ELTÉN, de nem találtam olyat.
Költségtérítéses képzésben a félévenként befizetett költségtérítésen kívül kell még mást is fizetni?
Mondjuk külön a vizsgára, vagy az benne van már a költségtérítéses árban? Igénybe vehetem a kar szolgáltatásait, vagy azért is fizetnem kell?
Hogyan működik a munkanélküli központból indított továbbképzés?
Leépítés miatt elbocsájtottak a munkahelyemről,és munkanélkülire szeretnék menni.Soha nem voltam még így nem tudom hogy működik.Mindenképpen szeretnék szerezni egy szakmát az érettségim mellé.Hogyan megy ez?Kell ezért fizetni?Mennyi ideig tart egy képzés? Akinek van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!