Bejuthatok szerintetek 452 ponttal Elte-Ajk ra allami jogasz szakra?
Hát szerintem necces a 452, épp a határon leszel. Most mindenki újrafelvételizett akinek anno a 460 nem volt meg de mondjuk 459 és 440 közötti pontja meg igen.
Biztosra veszem, hogy nem 440 lesz az alsó ponthatár.
Na: azt kell megérteni, hogy nem csökkent vagy növel ponthatárt az egyetem sehova. Ők azt mondják meg hány embert fognak felvenni és a rangsorban az utolsó (legkevesebb pontot elért) felvételiző pontszáma lesz a mágikus határ.
Az előzetes pontok a statisztikák alapján készülnek hogy kinek mennyire lettek jók az érettségik. Egy támpontot ad az előzetes ponthatár, de ne vedd készpénznek.
Szorítok neked :)
Milyen jogász szeretnél lenni? Vagy még majd eldől a képzés alatt?
440 és 460 közé tippelem de inkább 460hoz közelít majd mert azok fixen újrajelentkeztek akik 1-2-10 ponttal csúsztak le, így idén esélyesebb.
Biztosan 440 felett lesz én 450-455 közé saccolom de ne legyen igazam.
Lehet hogy a ti érettségiteket nem tudják de nagyon sokan vannak akik újrajeentkeztek szerintem a negyede biztos az, szóval be tudják lőni hogy nagyjából mire számíthatnak.
Drukkolok, hogy sikerüljön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!