| A válaszok |
|
A katicák ilyenkor télen behúzódnak a lakásba. Nem tudom miért, de már évek óta figyelem. Hozzánk is bejönnek télre. Nem sok, de időnként találok egyet-kettőt. Valószínű anyukádékhoz is behúzódott valamennyi.
Ha szeretnél tulajdoníts neki nagy jelentőséget, mert a terhességedre fog emlékeztetni. Vegyél egy plüss katicát. Egyébként aranyosak.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
|
| # 1/6 | 2009-02-24 20:09 | Privát üzenet
| | Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
Ez bizti egy fiu katicabogar, es nagyon tetszel neki :)
Amugy szerintem nagyon aranyos...
Boldog babavarast
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 2/6 | 2009-02-24 20:11 | Privát üzenet
|
|
|
Az egyik babád ha kislány lehetne Katica, vagyis Katalin, vagy Katinka. :-)
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 91%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 3/6 | 2009-02-24 20:13 | Privát üzenet
|
|
|
szia. én is jártam már igy. nekem a függönyön volt.Azt levettem,kivittem,de másnap ugyan oda visszament.de hogy ugyan az vagy másik azt nem tudom. de azt se tudom,hogy valami jelentősége lett volna:S mindenesetre nekem tetsztett hogy bejöttek:) de másodjára már nem nyultam hozzá.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 4/6 | 2009-02-24 20:36 | Privát üzenet
|
|
|
A kérdező kommentje:
Köszi aranyosak vagytok!!! Nem tudjuk még fiu-e vagy lány, de már nagyon várom, hogy kiderüljön. Csakaranyos kis helyzet és gondoltam leírom, ti is had mosolyogjatok rajta
|
|
|
|
Nálunk hasonló a helyzet a poloskával, akkor már te valahogy jobban jártál. Még jó hogy ilyen név nincs. Csak most jutott eszembe, mert én írtam a Katica nevet. Ha 8 poloskát nem irtottam ki hát egyet sem. Randa egy jószág. De hogy honnan jöttek szakadó hóban? :-)
A válaszíró 91%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 6/6 | 2009-02-25 15:36 | Privát üzenet
|
|
|