Nagyon nagy bunkóság volt, hogy fehér ingben mentem el temetésre? Beteg vagyok, és tudtam, hogy a fekete felsőben a napon garantáltan rosszul leszek, napok óta van bennem valami nyavaja.

válasza:Betegség miatt mentél igy,ezért nem bunkóság. Ha direkt,bosszantás miatt mentél volna úgy,akkor az bunkóság.
Láttam már nem egy embert,aki nem talpig feketében volt. Pl fekete nadrág fehér ing simán jó.

válasza:

válasza:

válasza:Na ez már évek óta bennem van!! Mi a bánatért gondolják úgy férfiak, hogy fekete fölsőben kell lenniük ha gyászolnak.......??????????????????????????????????????????
A nőknek igen....
A férfi gyászának kifejezése a fekete öltöny...fekete bőröv..fekete zokni...fekete cipő...makulátlan FEHÉR ing és fekete nyakkendő...!!! A fekete ing (pláne póló...biztonsági őrös fekete nyakas póló...bármilyen fekete cucc) férfiakon gyászban FEMININ!!! Higgyétek el...
Kapcsolódó kérdések:
Szóval a 2011-es évem tele lesz betegséggel fájdalommal! Eddig még nem álmodtam denevérrel!
A körülmények jók, minden megvan az akváriumban.
Fiúkon látok ilyet mostanában. Lehet hogy én is vennék egyet a Fiamnak. (16 éves)
a szüleimtől kaptam és nem nálam lett ilyen a szeme hanem így vették
Kicsit halványodott az egyik uszonya és egy helyen meg is van tépve és az alsó nagy uszonyán fehérebb foltok vannak olyan mintha azon a helyeken kivilágosodott ,kifehéredett volna az uszonya és a farokúszó ahol kezdődik ,tehát érthetőbben ahol végződik a teste és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!