Szerintetek szégyen az, ha egy 26 éves nőnek 2 munkahelye volt, és az első munkahelyén csak 3 hónapot volt mindössze és a második munkahelyén meg csak 2 hónapot?
Ha önhibáján kívül került ebbe az állapotba, akkor nem ciki.
Én 25/n vagyok, és még soha nem dolgoztam. Fősuli, aztán okj, most pedig nem találok munkát. :'(
Köszi az eddigi válaszokat.
2. válaszoló, te a sorstársam vagy akkor!
3. v-nak: igen, próbaidőn belül küldtek el, mivel mindkét helyen 3 hónap volt a próbaidőm, 1. munkaköröm napközis nevelő, a 2. meg gyógypedagógus volt.
S Te 2. válaszoló, neked mi a végzettséged?
Légyszi, kedves sorstársaim, ha vagytok még hozzám hasonlók, akkor írjátok meg, hogy ti hány évesek vagytok, és milyen munkakörötök volt eddig és az meddig tartott. Előre is köszi!
Bocsi, kérdező csak most láttam, hogy írtál.
Szóval tanító vagyok, de főiskola után elvégeztem a bér és tb-ügyintéző tanfolyamot, mert nem igazán szeretnék tanítani. De vicces, hogy mindenhova tapasztalat kell, amit ilyen módon ugye sose fogok megszerezni...Sajnos káosz van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!