Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi számít nálatok a vendég...

Mi számít nálatok a vendég részéről bunkóságnak vagy pofátlanságnak, ha hozzátok jön?

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 12:05
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%
Legyen szobatiszta.
2013. márc. 2. 12:06
 2/32 A kérdező kommentje:
miért neked van olyan vendéged aki csak úgy a szoba közepére? :D
2013. márc. 2. 12:06
 3/32 anonim válasza:
100%
Én például falra mászok, ha cipőstül végigtrappol a házon, a szőnyegen úgy hogy még ráadásul meg se törli. Vagy ha szó nélkül jön be, még csengetni se tud.
2013. márc. 2. 12:12
 4/32 anonim ***** válasza:
91%

1 Teritett asztalnál rágyujt

2 pofátlanul sokat zabál Ugy eszik mint aki 1hete éhezik

3 csámcsog -teli szájjal beszél

4 ha elkezd a szekrényeimben turkálni

5 ha azt hiszi ,hogy a hütő szekrény az ővé és bele nyukál .

Nálad kedves kérdező mi veri ki abiztositékot ???

5/32 anonim ***** válasza:
97%
Bunkóság és pofátlanság nálam csak egyszer fordult elő, mégpedig az, amikor a kedves vendég se szó se beszéd elkezdte nyitogatni a fiókokat, szekrényajtókat. Igaz, hogy közeli rokon volt, nem egyszer egyszer látott barát, de ezt akkor is felháborítónak találom. A saját anyám nem mer benézni a szekrényeinkbe, ha valamit mutatni akarok, akkor én nyitom a szekrényeket.
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ritkán van bunkó vendégem. Ha valakit meghívok, azt általában tud is viselkedni.

Egyszer egy barátnőm aludt nálam, ő non stop evett volna, vacsoráztunk, a másnapra szánt kaját is megette, két órára rá már megint éhes volt, én megkértem, hogy érezze magát otthon, nyúljon be a hűtőbe, csináljon magának (általában minden vendégemtől elvárom ezt). Meg is tette, de hangosan sérelmezte, hogy semmi nincs itthon, amit ő enne és bevágta a hűtő ajtót. Kérdeztem csináljunk-e egy tejbe rizst vagy valamit, ő azt nem enne. Semmi nem volt jó, hát akkor menjünk le a boltba, áá nem kell... Hát akkor haljál éhen... :D Azóta már nem is vagyunk barátnők, bár baromság volt az egész, kiderült, hogy sokminden másban sem azonos az értékrendünk.

2013. márc. 2. 12:14
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan van olyan ember aki másnál szekrényeket nyitogat? :) És rágyújt?

Amúgy én is azt nem bírom, ha valakinek szólnom kell, hogy a cipőt vegye le. Mást még nem követtek el szerencsére.

2013. márc. 2. 12:16
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Tudom nem ide tartozik,de mikor engem meg hívtak vendégségbe.Kínáltak kávéval. Mondták hogy csak tejszínhab van hozzá. mondtam az is jó lesz. Épp a kis a kiskanálhoz nyúltam a tartóba amikor elkezdi eltenni a tejszínhabot a hűtőbe és hangosan elkezdi mondani,hogy ezt akkor elteszem,mert estére nem marad.

Na kávéstól be basztam a mosogatóba a csészét,aztán elhúztam onnan.

2013. márc. 2. 12:26
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Ó én türelmes vagyok a vendégekkel,-de volt olyan helyzet ami nekem is sok volt.Van egy színész ismerősünk,barátunk-barátja,és egy szombat reggel (előtte éjszakás voltam)-valaki csenget.-Hát a barátunk a színésszel és a feleségével,hogy úgy se jártak nálunk,benéznek...Igaz 9-óra volt,de nálunk mindenki pizsiben,-ruha föl,kávét főztem,sütemény stb...A nő meg,"-hát megnézi ezt a szép lakást,helységről-helységre járt,benézett a sütőbe,megnézte milyen ágyneműt használunk...-"Milyen jó ez a beépített szekrény!"-Persze bele nézett... Na ezek a dolgok már az én türelmemet is próbára tették. A párommal és a gyerekekkel csak a szemöldökünket húzogattuk és néztünk mint Rozi a moziba!
2013. márc. 2. 12:27
 10/32 anonim ***** válasza:
77%
9 Nagy voltál:D Ezt én is kipróbálom egyszer.:)
2013. márc. 2. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!