Mi számít nálatok a vendég részéről bunkóságnak vagy pofátlanságnak, ha hozzátok jön?
1 Teritett asztalnál rágyujt
2 pofátlanul sokat zabál Ugy eszik mint aki 1hete éhezik
3 csámcsog -teli szájjal beszél
4 ha elkezd a szekrényeimben turkálni
5 ha azt hiszi ,hogy a hütő szekrény az ővé és bele nyukál .
Nálad kedves kérdező mi veri ki abiztositékot ???
Igazából ritkán van bunkó vendégem. Ha valakit meghívok, azt általában tud is viselkedni.
Egyszer egy barátnőm aludt nálam, ő non stop evett volna, vacsoráztunk, a másnapra szánt kaját is megette, két órára rá már megint éhes volt, én megkértem, hogy érezze magát otthon, nyúljon be a hűtőbe, csináljon magának (általában minden vendégemtől elvárom ezt). Meg is tette, de hangosan sérelmezte, hogy semmi nincs itthon, amit ő enne és bevágta a hűtő ajtót. Kérdeztem csináljunk-e egy tejbe rizst vagy valamit, ő azt nem enne. Semmi nem volt jó, hát akkor menjünk le a boltba, áá nem kell... Hát akkor haljál éhen... :D Azóta már nem is vagyunk barátnők, bár baromság volt az egész, kiderült, hogy sokminden másban sem azonos az értékrendünk.
Komolyan van olyan ember aki másnál szekrényeket nyitogat? :) És rágyújt?
Amúgy én is azt nem bírom, ha valakinek szólnom kell, hogy a cipőt vegye le. Mást még nem követtek el szerencsére.
Tudom nem ide tartozik,de mikor engem meg hívtak vendégségbe.Kínáltak kávéval. Mondták hogy csak tejszínhab van hozzá. mondtam az is jó lesz. Épp a kis a kiskanálhoz nyúltam a tartóba amikor elkezdi eltenni a tejszínhabot a hűtőbe és hangosan elkezdi mondani,hogy ezt akkor elteszem,mert estére nem marad.
Na kávéstól be basztam a mosogatóba a csészét,aztán elhúztam onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!