A kisujj utolsó percének a levágása a "hűség jele"! Ez tetszik egy lánynak? Visszaszerezhetném így a barátnőmet?

válasza:Hat remelem csak poenkodsz, de ha komolyan gondolod, mert szerelmes vagy, akkor se tedd meg! Ez butasagra vall ha megteszed. Levagod az ujjad veget, es akkor visszajon a baratnod?
Hany eves vagy???
Inkabb legyel kedves, aranyos, ki tudja akkor lehet hogy magatol visszajon hozzad, mert rajon hogy te jobb voltal hozza mint a mostani haverja.
De komolyan mondom hogy ezt nem hiszem el, hogy komolyan gondoltad. Remelem tobb eszed van!

válasza:

válasza:Kell még oda egy "lye" is.
Nem gondolod, hogy 1 csonkolt ujj nem vált ki belőle undort?

válasza:

válasza:Az ujjlevágás tényleg a hűség jele, de nem a barátnőhöz, hanem az ojabunhoz, vagyis a jakuza fejéhez. A kisebb árulást és egyéb vétségeket ujjlevágással (jubicume) büntetik. Engesztelésképpen a bûnös saját maga vágja le ujjpercét, ujját. A megtévedt tag nem kerül ki a banda soraiból, hanem újra megbízható emberként kezelik.
Úgyhogy szerintem is valami más áldozatra gondolt a barátnőd!

válasza:Szerintem sokkal nagyobb aldozatnak tartana, ha a bal heredet vagnad ki neki. Ha egyaltalan nem rasszista akkor a fitymad is jo lehet - szigoruan persze sajat kezzel vagva.
Amugy orvos latott mar?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha barátnőmnek meg tetszik egy fiú akkor általában a fiúnak is meg tetszik a barátnőm. (ez már három esetben is így volt) De ha nekem tetszik valaki akkor észre se vesz, sokan azt mondják hogy szép vagyok de szerintem pedig nem. Volt már pár fiú aki észrevett, és...
Ameddig iskolába jártunk,egyfolytában együtt voltunk.Mos,hogy itt a szünet,ő el van foglalva másokkal,nem is hív,nem is találkozunk.Azt hittem,hogy a mi barátságunk ennél többről szólt.úgy látszik,tévedtem. Szeretném a tudtára adni,hogy én nem kérek többet az ő "barátságából".
A legjobb barátnőm nekem és nekem ugyanaz a pasi tetszik.Nem akarom,hogy ez miatt összevesszünk,ő se tudja,hogy a barátnőm tetszik jobban vagy én.Még annyit,hogy én hamarabb ismertem meg és azóta nagyon jóba vagyunk,a barátnőm általam ismerte meg.
Talán rosszul fogalmaztam meg a kérdést, mert valójában nem megváltoztatni akarom, csak valahogy "keményebbé" tenni - a saját érekében. Tudni kell róla, hogy ő egy csodálatosan jólelkű lány, rajong az emberekért, az életért, szerintem imádja ezt az egész világot a...
Elárultam egy ügyben a barátnőmet a pasimnak. A pasimmal azóta már nem vagyunk együtt, de meg van a véleménye rólam, és a barátnőmről is, mert a barátnőm pedig a pasimat árulta el. (Nem tudom érthető e). Mi 3-an jól ismerjük egymást, és mindenkinek meg van a véleménye...
Sziasztok. Fél évesek leszünk és a barátnőmnek pár nappal előtte lesz a születésnapja (ő 22 én 25 vagyok). Mivel mindketten szeretünk elegánsan öltözködni arra gondoltam, hogy elviszem egy minőségibb étterembe, viszont ebből a szempontból nemigen ismerem Pestet. Olyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!