válasza:

válasza:Én olvastam, szerintem érdekes. Vagy igaz, vagy nagyon meggyőzően hazudik.
Mindenesetre érdemes elolvasni és elgondolkozni rajta, mert vannak benne nagyon jó gondolatok. Bár a véleményem az, hogy teljes képet soha senkitől sem fogunk kapni.
De ha még nem olvastad, tedd meg, nem veszthetsz semmit.

válasza:

válasza:van egy tudományág,ha lehet így hívni,ez az ezofonszológia am a médiumok által mondott üzeneteket hasonlítsa össze,keress rá neten így,hogy ezofonszológia és van egy magyar honlap,ott mindenféle érdekeseket találhatsz,ami segít összerakni egy helyes üzenetet,vagy csak annak az alapjait!Érdemes megnézned!
Amúgy valószínüleg igaz..

válasza:Szia!
Már a bevezetés egyértelművé teszi, hogy az írója paranormális beavatáson vett részt, és hisz lélek halhatatlanságában, ami egyértelműen tévtanítás a Biblia szerint.
Beleolvasva a könyvbe nyilvánvaló, hogy filozófiai értekezés a tudat, a dimenziók, az atomok és az idő, valamint az érzékelés és az energia fogalmairól. Bevallom nem értem miért kellett ehhez egy bibliai szereplőt választani...
Üdv. Péter

válasza:

válasza:Divatos téma? 1970-es sztroi
Én elhiszem minden ismert vallásnál logikusabbnak tűnik. Az álmok és a testen kívüli élmények, képességek, mind logikus támaszt kapnak. Egyébként én is megélek sok testenkívüli tudatos élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Merthát mindig a Bibliát idézik, de aki ilyen hűen idézi ezt a tiltást, az bizonyára betartja a többi parancsot is....
Vélemények róla? Érdemes megvenni?
És mi a vélemény róla?
A GOOGLE pedig nem a barátom! Mielőtt még...
A GOOGLE pedig nem a barátom. Mielőtt még....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!