Mennyiből tudtok most albérletben megélni ?
Bérleti díj 60 ezer, csak szóba
Számlák 25 ezer
Kocsi nincs
Kaja 65 ezer
Sport 0
Ruha 3 ezer
Kutya nincs
Orvos van tbm
Gyógyszer nem szedek
Egyéb 10 ezer
220 ezerből kényelmesen élek bőven teszek félre a
kutya ~20000
havi bevásárlás kajástól, kaja rendelésekkel 140-150000
65 liter diesel ~36000
rezsi, telefon, net, streaming ~35000
költőpénz 20-40000 mikor milyen kedvem van.
hitel 135000
Átlagba havi 400-420000.
Aztán erre jönnek rá a váratlan kiadások, ami mindig akad. az előző hónapba is 470000 lett a költségvetés, mert beteg lett a kutya (65000).
Májusban vezérlés csere lesz a kocsin +~150000 körüli összeg.
Én jól élek nem tagadom, de nettó 400 alatt nem mernék albérletbe menni. De ez én vagyok, ismerek olyanokat akik 2 felnőtt 3 gyerekkel megoldják havi 500 nettóból, 140000-es lakás hitellel. Csak míg nekem a hóvégi váratlan kiadás pl kutya műtétje nem okoz problémát, addig ismerősömnél a kutya valószínűleg nem lett volna megműtve azonnal, és szenvedett volna lehet több hónapig.
Saját lakásom van.
Hitel 55 ezer.
Rezsi átlag 40 ezer.
Havi megélhetés, kaja rendeléssel, bevásárlásokkal, átlagos kiadásokkal 150 ezer.
Éves átlagos "mindenféle" kiadások is (ünnepek, utazás) mondjuk legyen havi 40-50 ezer visszaosztva.
Átlagosan olyan 250-300 ezerből nullára jövök ki és telefon céges, kocsi céges.
Ja és én mindig úgy számoltam, hogy a fizetésemen felül egy 150-200 ezer maradjon, ennek megfelelően választottam albérletet, szobákat anno.
Gondoltam, hogy majd ha saját lakásom lesz, de jó lesz, aztán most gyűjthetek ugyanúgy a felújításra, tehetek félre a hitel előtörlesztésre, plusz minden mocskos drága lett így egy saját autó minimum 2-3 millió lenne és akkor még mindig 10+ évesről beszélünk.
Úgy néz ki. :(
Már kb. 160 ezret kéne fizetnem egy gépesítetlen lyukra, a fizetésem meg alapon 200, plusz munkával kicsit több. Három munkát meg nem bírok, mert kb. meghalni sincs erőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!