Mester utca (alatta a vago hid, felette a haller utca terkeepn) mennyire biztonsagos kornyek?
Figyelt kérdés
Talaltunk arra egy eleg jonak tuno alberletet de a kornyekrol nem sokat tudunk..sok helyen azt olvastam hogy nem igazan biztonsagos. Mivel nekem a sulimba a keletihez kellene kimennem es onnan visszajonnom a 24-es villamossal (amirol szinten nem hallottam tul jokat) ezert most tanacstalan vagyok..Pedig az alberlet jo lenne. Kerlek, adjatok tanacsot, ti mit tapasztaltatok esetleg es stb. Koszonom elore is!2015. jan. 13. 15:46
1/3 anonim válasza:
nem a legjobb rész Budapesten, ez a villamosvonal régen is veszélyes volt. Mester és Haller jó rész közel a központhoz, de vannak jobb részek is.
2/3 anonim válasza:
24-es nem a legjobb járat a városban, fogalmazzunk így, a környék pedig budapesti viszonylatban szerintem átlagos
3/3 anonim válasza:
NEM ajánlanám, mert zűrös környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!