Vidékről szeretnénk albérletbe költözni Budapestre, vélemény az alábbi kerületekről, utcákról?
Van pár albérlet, amit kinéztünk, kérem, véleményezzétek a helyeket légyszíves.
Amit tudni érdemes, mi egy fiatal pár vagyunk, munka miatt költöznénk Budapestre, nem bulizósak, inkább csendesek. Fő szempontok a jó közbiztonság, boltok és tömegközlekedési eszközök közelsége.
A kinézett albérletek helyei:
VI Andrássy út (Eötvös utca)
III Óbuda (Szél utca)
XIV Pillangó utca
III Óbuda (Kerék utca)
VI Nagy körúthoz közel (Jókai utca)
Köszönöm előre is a válaszotokat, plusz menni fog a segítségekért!
1. Andrássy út: aranyárban számolhatsz, viszont jó környék.
3. Zugló alapvetően az egyik legjobb, legbiztonságosabbnak mondható kerület, de sikerült megtalálnod a leglepukkantabb részét (Pillangó, Bíbor, Várna utcák és környékük). A Fogarasi úti teszkó viszont közel van (meg mögötte a Lidl).
A többit annyira nem ismerem, majd mások írnak róluk.
Eötvös utca: nem rossz, nem is kifejezetten jó (ahogy az előző írja, aranyárban sincs). Az Andrássytól távolodva esik a színvonal. Közvetlenül az Andrássy sarkán pedig ott a Hellobaby, úgyhogy oda azért nem mennék, ha aludni is akartok. Viszont kiváló közlekedés.
Szél utca: lakótelepi utca, panel, annak minden velejárójával. Közelekedés attól függ, az utca melyik része, a két vége oké, a közepéről nyilván többet kell sétálni a buszig vagy a villamosig. (4-5perc)
Pillangó utca: Ergya.
Kerék utca: szintén panel, a Szél utca mellett, lásd fent.
Jókai utca: Talán egy fokkal zajosabb, mint az Eötvös, viszont kulturáltabb is. Én (ha más nagy különbség nincs a lakásoknál, ezt választanám).
Közbiztonságról és boltokról nem írtam, az mindenhol kb ugyanolyan.
Én most a belvárosban lakok,Andrássy környékén, de azon kívűl, hogy a tömegközlekedés jó, más pozitívumot nem tudok mondani. De van Penny, Lidl, Spar, mindez a környéken. Állandóan forgatnak ( lezárnak utcákat ), nincs parkoló hely,koszos, büdös, szmogos. Én nem itt nőttem fel ( nagy belmagasságot befűteni konvektorral, drága ), de megyünk amit tudunk. Ha a belvárosnál maradnátok, akkor inkább az Eötvös utca. Jókai rosszabb környék.
Pillangóról én nem hallottam jókat, személyes tapasztalatom nincsen. Óbudát ajánlom. Ott van Auchan, 1-es villamos, HÉV, több buszjárat. Sziget nyáron. :)Összegbe ami drága lesz albiba:6.kerület.
Remélem tudtam segíteni! :)
Írd majd meg, hogy melyiket választottátok! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!