Minden áramkörhöz külön külön FI relé kell, vagy lehet több áramkör ugyanazon FI relén?
Néhány éve téptem ki a falból az összes drótot és vezetékeztem újra. Most egyéb munkalatokat is csinálok, gondoltam a kapcsoloszekrenyt ahová a megszakítókat tettem most cserélném szebbre. Gondoltam betennék még fi relét csak nem tudom mennyi kellene. Most így néz ki a dolog.: A konyha és a fürdő külön külön Fi meg kismegszakító, es a persze a bojler ami szinten külön, az egyből a villanyórára megyen. 4-es drótokkal.
Aztán két szoba csillárjai külön, 2.5 os dróttal egy megszakító. Ez a két szoba konnektorai egy megszakító 4-es drót. Másik kettő szoba csillárjai szinten egy megszakító es ezek a szobak konnektorai szinten egy külön megszakítón. Persze mindegyik külön foldkabellel közös foldszondára téve. A kérdés mindegyik megszakítóhoz vegyek külön fi relet, vagy ezek mehetnek egy fi relére? A kérdés miértje pedig egyszerű, rohadt drága az Fi relé. Örülnek ha csak egyet vennék nem négyet.
#3, mondjuk, ez nem így van.
Az egy dolog, hogy a 30 mA-es az életvédelem szempontjából nagyon előnyös, de csak bizonyos tyúkbelekhez kötelező.
Tudni én tudom, mi a helyzet, itt van la: "#3, mondjuk, ez nem így van."
Rád nézve viszont érvényes a megállapításod, miszerint "Ha valamit nem tudsz, ne szólj hozzá."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!