Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

Kategória: Otthon > Barkácsolás

A kérdés

Hogyan kell házilag fémvázas kerti hintát készíteni?

2011-07-15 14:16  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
Előrebocsátom, nem értek hozzá, a nagypapám hegesztett nekem házilag hintát gyerekkoromban, ma már a kisfiam használja:
az egészhez 50 mm-es vascsöveket vett, 2-2 darabból hegesztett 2 db V alakot (ezek lettek felfordítva a lábak), ezeket a csúcson összekötötte egy másik 50-es vascsővel (szintén hegesztve, egyik oldalán kb.1,2 m-re túllógatva, a V közepén pedig egészen vékony csővel adott még neki tartást (így tul.képpen 2 db A betűt kapott, a csúcson összekötve). Az összekötő vascsövet 2-2 helyen átfúrta (a lábak között a hintának, a túlnyúló részen gyűrűnek), vett bele csavarosan rögzíthető hintagyűrűt (ő azt is belehegesztette a biztonság kedvéért), arra pedig készen vásárolt hintát ill. gyűrűt akasztott.
Manapság már egészen elérhető áron lehet készen is kapni egy komplett hintát, érdemes megnézni, melyik éri meg jobban.

A válaszíró 91%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/2Időpont 2011-07-15 15:47 Privát üzenet
chuckyhawk válasza:

Keress rá googleban a keresett kifejezésre!válassz ki egyet ami tetszik,másold le!!!
Kicsit kajakabra is csinálhatod,több merevítéssel gondolom tanultál alap fizikát a rá ható erők miatt!Na azt nagyon vedd figyelembe különben összecsuklik!
Ha fontosnak tartod gyermeked testi épségét akkor inkább boltban vásárolj,nehogy vmi baj legyen!

A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/2Időpont 2011-07-19 19:59 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése

Kapcsolódó kérdések
Hogyan tudnék házilag íjat készíteni?
Paravánt szeretnék készíteni házilag. Te hogyan és miből csinálnád?
Szeretnék egy akvárium tetőt házilag készíteni de hogyan?
Papírmaé ragasztót lehet készíteni házilag? Vagy a liszt meg a víz az az? Mert én hallottam olyanról is.
Hogy kell házilag készíteni bohócot, aminek a keze-lába jár, ha meghúzom?
Hogyan lehet házilag szilikont készíteni? Bővebben lent.

Kérdések az Otthon rovatbólKérdések a Barkácsolás rovatból

Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu