Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Bevált, tökéletesen megkeménye...

Bevált, tökéletesen megkeményedő sóliszt gyurma receptre lenne szükségem SÜRGŐSEN! Írna valaki?

Figyelt kérdés

Első alkalommal csak kis adagot szeretnék, csak kipróbálni!

Köszönöm szépen előre is!


2012. jan. 3. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:

1 kg liszt

0,5 kg só

és víz, hogy gyúrható legyen.

2012. jan. 3. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Én 1:1-es aránnyal csináltam és nekem úgy is jó volt. :)

Pontosabban nem súlyra mértem, hanem 1 bögre só+1 bögre liszt.

2012. jan. 3. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, de tegnap nem voltam már gépnél mikor írtatok... csináltam egy 'saját receptet'

kis liszt... kis víz... kis só... úgy szemre öntöttem egy lábosba. összekevertem, föltettem a gázra és ott kavargattam, míg össze nem állt. színes kellett volna, úgyhogy egy kis tojásfestéket /húsvétit/ öntöttem bele és így már van piros, narancssárga, zöld, és kék színű gyurmám :D

2012. jan. 4. 14:05

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!