1/4 anonim válasza:
Ez egy olyan kézi fúrógép, amelyre különböző rátétek, adaptereket szerelhetünk. Így egy teljesen más gépet kapunk. A 2. képen pl. egy kéz körfőrész látható, amivel vékonyabb fa lapokat vághatunk méretre. Az első képből számomra egy csiszoló, vsgy méginkább fém polírozó gép látszik, amelynek a korongját lecserélve, egy asztali köszörűt kaphatunk. Bocs ha tévedtem, de a képekből nekem ennyi jött le.
2/4 anonim válasza:
Jól írja az első ezek különböző feltétek amiket egy fúrógéppel mint motorral lehet meghajtani.Ezáltal több műveletet lehet vele végezni
3/4 A kérdező kommentje:
Ezeket az adaptereket bármilyen fúróra rálehet rakni meg ilyen adaptereket hol lehet venni tudtok linket adni?
2012. júl. 21. 13:01
4/4 anonim válasza:
Kb 30 évvel ezelőtt volt divatja az univerzális barkács gépeknek,és gyártották őket keleten és nyugaton is.
Eléggé specifikusra tervezték(direkt) azaz csak a saját fúrógépére lehetett csak rátenni az adapter tartozékokat(körfűrész,gyalu,horonymaró stb),és más idegen fúrógépek nem voltak alkalmasak meghajtani ezeket.
Talán.... találsz még a vaterán,vagy bolhapiacon 1-1 ilyen komplett barkács szettet fúrógépestül, de újat venni már nem igazán tudsz venni, mivel már nem gyártanak ilyeneket,legalábbis én nem tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!